Om Ljungs VVS i Hofors AB

Om Ljungs VVS i Hofors AB

Vi är ett tryggt och pålitligt VVS-företag som sedan år 2014 utför VVS-service, kompletta badrumsrenoveringar och installation av värmepump i Falun med omnejd!

Ljungs VVS i Hofors är ett VVS-företag som har förstått vikten av god kundkommunikation och en hög servicenivå för att kunna utföra våra tjänster med högsta kvalitet. Det innebär att vi är generösa med råd kring dina VVS-arbeten så att du kan välja de bästa och mest kostnadseffektivaste lösningarna. Det gäller oavsett om du behöver hjälp med att installera en värmepump i Falun, Leksand eller Rättvik, utföra ett stambyte eller bara behöver byta blandare i köket.

 

Yrkesutbildade och erfarna rörmokare

Vi har utbildade VVS-montörer som är certifierade inom VVS och plattsättare som är auktoriserade genom BKR. Det gör att vi utför  arbeten enligt branschregler och med ett förstklassigt resultat. Vi kan bistå dig då du ska installera värmepump i Falun, Leksand och Rättvik eller åta oss totalentreprenaden i samband med en badrumsrenovering. Kontakta oss för information om hur vi kan hjälpa dig med VVS-installationer.


Tjänster på Värmepump Falun

Kontakta gärna våra experter på värmepumpar från Falun

Ska du installera värmepump i Falun eller behöver du hjälp med andra arbeten relaterade till VVS? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för ett gratis hembesök där vi kollar på vad just du behöver! 

Kontakta gärna våra experter på värmepumpar från Falun

Kontakta oss