Om Ljungs VVS i Hofors AB

Om Ljungs VVS i Hofors AB

Vi är ett tryggt och pålitligt VVS-företag som sedan år 2014 utför VVS-service, badrumsrenoveringar, installation av värmepump i Leksand med mera.

Ljungs VVS i Hofors är ett VVS-företag som har förstått vikten av god kundkommunikation och en hög servicenivå för att kunna utföra våra tjänster med högsta kvalitet. Det innebär att vi är frikostiga med råd kring dina VVS-arbeten så att du kan välja de bästa och mest kostnadseffektivaste lösningarna. Det gäller oavsett om du behöver hjälp med att installera en värmepump i Falun eller Rättvik, utföra ett stambyte eller bara behöver byta blandare i köket.

 

Yrkesutbildade och erfarna rörmokare

Vi har utbildade VVS-montörer som är certifierade inom VVS och plattsättare som är auktoriserade genom BKR. Det gör att vi utför  arbeten enligt branschregler och med ett förstklassigt resultat. Vi kan bistå dig då du ska installera värmepump i Leksand eller åta oss totalentreprenaden i samband med en badrumsrenovering. Kontakta oss för information om hur vi kan hjälpa dig med VVS-installationer.


Tjänster på Värmepump Falun

Boka ett gratis platsbesök med fri offert

Ska du installera värmepump i Falun eller behöver du hjälp med andra VVS-arbeten som exempelvis i samband med en badrumsrenovering kan du kontakta oss för att erhålla fri konsultation och en offert.

Boka ett gratis platsbesök med fri offert

Boka möte