Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Om ditt badrum inte har renoverats de senaste 20 åren och inget har inträffat innan dess så är det dags att börja planera in för en badrumsrenovering i Leksand. En badrumsrenovering ska utföras med en intervall på mellan 20-25 år, vilket är den beräknade livslängden för vattenledningar, golvbrunnar och tätskikt. Då du ska renovera ditt badrum får du även möjligheten att själv designa interiören i ditt badrum så att du får det badrum som du drömmer om. Du kan kontakta oss på Ljungs VVS i Hofors som är specialister på badrumsrenovering.

 

När du ska genomföra en badrumsrenovering i Rättvik

Ljungs VVS i Hofors är ett VVS-företag som har yrkesutbildade och certifierade VVS-montörer som utför arbetet enligt gällande branschregler. Vi åtar oss VVS-arbeten som exempelvis badrumsrenoveringar och installation av värmepump i Falun åt privatpersoner, föreningar och företag. Vi har en lång erfarenhet inom branschen och samarbetar med flera behöriga hantverkare vilket innebär att vi kan åta oss totalentreprenaden för din badrumsrenovering. När du anlitar oss kan du vara säker på att arbetet utförs säkert, korrekt och med ett förstklassigt resultat. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett gratis platsbesök med fri offert

Ska du installera värmepump i Falun eller behöver du hjälp med andra VVS-arbeten som exempelvis i samband med en badrumsrenovering kan du kontakta oss för att erhålla fri konsultation och en offert.