Värmepumpar

Värmepumpar

Att installera en värmepump är en bra investering som bidrar till att sänka din fastighets uppvärmningskostnader med över 50 procent. De flesta fastighetsägare kan installera värmepumpar men olika fastigheter kräver olika typer av pumpar. Detta är framför allt viktigt att ha i åtanke då man installerar värmepumpar i norra och mellersta Sverige där det vanligtvis blir mycket kallt på vintern.

 

Om du vill få mer information om värmepumpar eller få hjälp med en installation kan du kontakta oss på Ljungs VVS i Hofors. Våra serviceinriktade och duktiga VVS-montörer bistår dig med fri rådgivning och all den hjälp du behöver för att finna den lösning som passar dig bäst. Med utgångspunkt i Falun, Leksand och Rättvik installerar vi värmepumpar i hela Dalarna. Vi kan också, som en av få leverantör i Dalarna, erbjuda installationer och service av pelletsbrännare och oljepannor.

 

Anlita oss då du ska installera värmepump

Vi hos Ljungs VVS i Hofors arbetar främst med värmepumpar från Nibe men kan också bistå dig vid installation av andra modeller. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att våra VVS-montörer kan göra en inspektion av din fastighet för att se vilka förutsättningar som föreligger. Då kan vi erbjuda dig fri rådgivning kring värmepumpar och lyssna på dina önskemål.


Fler tjänster vi utför

Kontakta gärna våra experter på värmepumpar från Falun

Ska du installera värmepump i Falun eller behöver du hjälp med andra arbeten relaterade till VVS? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för ett gratis hembesök där vi kollar på vad just du behöver!