VVS

VVS

När du behöver hjälp med att utföra VVS-arbeten i Falun, Leksand eller Rättvik bör du alltid anlita behöriga rörmokare som utför arbetet enligt rådande branschregler. Ett felaktigt utfört arbete eller användandet av fel material kan få ödesdigra konsekvenser som kan leda till vattenskador eller fuktskador i framtiden, vilket kan bli dyrbart att reparera. Du är välkommen att kontakta oss på Ljungs VVS i Hofors som har behöriga rörmokare som kan bistå dig med alla typer av arbeten inom VVS i Falun.

 

Låt våra rörmokare i Falun hjälpa dig med din VVS

Hos Ljungs VVS i Hofors får man alltid ett snabbt och trevligt bemötande. Våra serviceinriktade VVS-montörer finns alltid tillgängliga för fri rådgivning så att du alltid hittar exakt de produkter och den lösning som du vill ha. Vi har en butik som du kan besöka för att se våra VVS-produkter men även en webbshop där du kan handla VVS-produkter på nätet. När du vill installera VVS-produkter av högsta kvalitet, som exempelvis en värmepump i Falun, kan du vara säker på att våra VVS-montörer ser till att det blir ordentligt utfört.

 


Fler tjänster vi utför

Kontakta gärna våra experter på värmepumpar från Falun

Ska du installera värmepump i Falun eller behöver du hjälp med andra arbeten relaterade till VVS? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för ett gratis hembesök där vi kollar på vad just du behöver!